Finisaje

Finisajele folosite la Cortina Residence, sunt de cea mai buna calitate.

Atunci cand am avut in vedere proiectul Cortina Residence ne-am gandit la calitatea si designul pe care un camin ar trebui sa le aiba. Finisajele apartamentelor de la noi se incadreaza la cele mai inalte standarde.

Gresia si faianta provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitectii si designerii de interior, parchetul triplu stratificat este furnizat de Kahrs, liderul European al podelelor de lemn, usile cu toc ascuns Filomuro sunt menite sa satisfaca cele mai inalte exigente, caloriferele marca Jaga, care au un consum optimizat si un design innovator, iar baile sunt gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate.

 1. Gresia si Faianta

  Am ales pentru apartamentele noastre, producatorul din Castellon, Spania.

  Porcelanosa logo

  O confirmare a profesionalismului și calității acestui producator este și titlul actual de furnizor oficial al Casei Regale a Mării Britanii. George Clooney, Nicole Kidman, Cindy Crawford sunt doar câteva dintre personalitățile care și-au asociat de-a lungul timpului imaginea sau și-au declarat aprecierea față de acest brand, unul dintre favoritele designerilor de interior și arhitecților de pretutindeni.

  Poza gresie si faianta
 2. Parchetul

  Parchetul este din lemn triplu stratificat, furnizat de renumita firma germana Ter Hürne si de liderul european in domeniul podelelor de lemn, Kahrs Group, din Suedia, care fabrica parchet inca din anul 1857.

  Kahrs logo

  Kahrs este de asemenea inventatorul parchetului stratificat.

  Poza parchet triplu stratificat Logo ter hurne
 3. Usi interioare

  Usile cu toc ascuns Filomuro, raspund tuturor exigentelor arhitectilor si designerilor de interior, datorita caracteristicilor tehnice si estetice deosebite. Aceste usi sunt pe toata inaltimea peretului, pastrand nealterata estetica minimala a spatiului in care sunt integrate.

  Poza usi Filo Muro
 4. Manere usi interioare

  Manerele usilor noastre interioare, poarta semnatura designerului Mikhail Leykin si fac parte din seria Supersonic. Ele sunt produse de ASSA ABLOY Italia V&V. Producatorul ASSA ABLOY este lider global in solutii de deschidere a ușilor.

  V&V ASSA ABLOY logo Poza manere usi
 5. Calorifere si Ventiloconvectoare

  Caloriferele si ventiloconvectoarele din apartamentele noastre sunt furnizate de firma JAGA si contin tehnologia Low H2O. Aceasta tehnologie inseamna un consum de apa de 1/10 fata de un radiator clasic si consum energetic cu 12%-20% mai mic. De asemenea, aceste calorifere au fost premiate la galele IF dedicate designului.

  Jaga logo Poza calorifer Jaga
 6. Obiecte sanitare

  Arhitectii nostri au ales sa echipeze baile Cortina Residence, cu produsele celui mai mare furnizor de solutii pentru bai, ROCA Group, sau cu obiectele sanitare premiate pentru design, ale producatorului elvetian LAUFEN.

  Poza obiecte sanitare